onsdag 23. mars 2011

Tareskogens Liliedugg med 2UK på Ørskogfjellet.

Fredag dro vi, dvs. Steinar, Lindis, Liliedugg og Jago, (Jago hadde hospitert til oss siden tirsdag), til Molde for å forenes med Lars, Tang, og Kompis. Lars hadde tilbudt sitt unkarsrede som en felles overnattingsplass for oss alle under jaktprøven som var på Ørskogfjellet.
Fredagen opprant med vakkert vær som kledde romsdalsfjellene meget godt.
Lars stilte Kompis i VK. Kort fortalt ble han slått i fugl to ganger, og det ble da takk for i dag til de to. Steinar stilte Lilie i UK. Og det i et terreng med masse ryper. Hun fikk et flott og komplett fuglearbeide. Men søket hennes var dessverre ikke bra nok til den gjeve 1pr. så det ble istedenfor en hedelig 2.UK.
Søndag gikk vi i samme terrenget, men med et vær som gjorde til at nesten ikke en rype var å se. Ingen premie på hverken Lilie eller Jago. Jago ble ført på prøven av Lars. Det han viste oss på fjellet så meget lovende ut. Trøkk i den gutten der. Lover godt for hans videre karriere som både jakt og prøvehund :-) Lykke til Heidi og Terje!

Lars sin elste sønn, Ingar, Lars og Tareskogens Jago, Steinar og Tareskogens Liliedugg. 
Bildet er fra søndagen like før det begunte å blåse skikkelig.Og det med vindkast som bare fjellet kan fremvise av overraskende styrke.