tirsdag 30. juni 2015

Fra apportprøven til NVK Trøndelag.

Helga 20. og 21. juli arrangerte NVK Trøndelag apportprøve i vakre omgivelser på Storbuan Gård i Meldal kommune. En flott helg med vakkert vær, trivelige folk og hunder. Storbuan Gård var bare helt fantastisk plass å arr prøve på.
Vi var deltakere bare på matchshowet vi arr for første gang i år. fire valper og 24 hunder fra syv måneder til 10,5 år. Gamla, som dommer Vigdis Nymark kalte henne var Aqua. Vi hadde meldt på alle tre jeg. Helgas mosjon. Etter tre runder var det seks hunder igjen, vi hadde tre av de. Endte til slutt på andre med Tussler og tredje med Aqua. Slått av en utrolig vakker strihår fra Kennel Austbakken. Austbakken's C2 Cola. Vigdis er en fantastisk dommer som gjorde showet til stor underholdning for alle tilskuerne. Kurs i utstillingsteknikk og underholdning i ett. Fikk med oss litt om anatomi med det samme også :-)

Men vi har jo noen å gratulere!

Tareskogens Myra 2 x 1.UK. Fører lørdag, Øyvind , og søndag, Jeanette . Gratulerer til den samkjørte familien! :-)
Tareskogens Isi, 2 x 1.UK og prøvens beste hund. Vi gratulerer!

Takker alle for en trivelig helg :-)

Les mer, og se flere bilder fra helga Her

De premierte på søndag. Vi gratulerer alle som en! :-)

2 x 1.UK til Myra, Jeanette og Øyvind. Foto: Fam. Årsund.

Det eneste bildet jeg har fra utstillingsringen. Sånn går det når fotografen stiller hundene :-)



mandag 15. juni 2015

Exelent, CK, BIR og 1.BIG til Tareskogens Argo!

"Middels stor svartskimmelet. Meget godtype rase og kjønnspreg.. Velskåret hode med godt uttrykk. Mørke pene øyne. Velvinklet og nydelige bevegelser. Gode farger, meget godt gemytt."

Dette var kritikken Argo fikk av Bjørn Stang. Det er hyggelig at Stang gir så god kritikk til et av våre avkom, da han er an av våre mest erfarne utstillingsdommere på vorsteh.

Gratulerer så mye til Laila og Jostein, og neste gang skal de være igjen helt til slutt for å konkurrere om BIS tittelen :-)





onsdag 3. juni 2015

N UCH Tareskogens Isi, Vi gratulerer med championatet!


På utstillingen til Nordenfjeldske Fuglehundklubb fikk Tareskogens Isi sitt tredje Cert. Hun ble dermed Norsk Utstillingschampion. Hun ble også apportkunkuransens nest beste hund. Bare slått av Pia til Nina Rossen. Isi sin sønn Havheims Første Vorseh fikk også Cert. Det hans tredje, bare 10 månederr gammel. 
Vi gratulerer så mye :-)

Jeg, Lindis var hyret inn for dagen som fotograf, og referat og flere bilder kan du se her.

En glad og fornøyd Siw handlet Isi til Exelent Cert og BIM. Birgit Westgård sin Malares Alphavillh ble BIR og vinner av Sølvhunden og BIS. Vi grtulerer!

Tareskogens Rogg fikk Verry Good, men det blir når han får litt mere masse. Viser seg flott i ringen. Her sammen med Nina Rossen.


Rogg hilser på tante Isi.
Gallokåsen's Kelly
Jeg. Lindis, var hyret inn av Nordefjeldske Fuglehundklubb som fotograf. Blandet kvalitet på bildene, men fornøyd med bildet av barnebarnet Gallokåsen's Kelly. Verry good på utstillingen, og det gikk dårlig på apportkonkuransen. Fant kjentfolk nede i hoppbakken, og ble veldig glad for det... Beklager Tommy :-(

Rapport fra Landssamlingen til NVK.

Fredag før pinse pakket hele Kennel Tareskogen seg inn i en bil og dro sørover til Buhol på landssamlingen til NVK. Vi hadde ingen planer om annet enn å være sosiale sammen med gamle og nye vorstehvenner. Men i siste liten ble Tussler påmeldt utstillingen, sånn bare for å ha noe legitimt å gjøre der.
Resultatmessing gikk det vel ikke så bra egentlig. Tussler og bror Argo fikk seg hver sin Verry Good.
Men Tareskogens Jago han fikk 2.pr apport. Hurra for han. Sønnen, Gallokåsen's M-Turmann fikk en hedelig Exelent med CK på utstillingen.Det kunne vi like.
Lars stilte Kompis på apportprøve, og fikk for første gang full pott og 30 poeng. Han har mange 1. premier med 29 poeng, så her brøt han en tradisjon. På Utstillingen fikk han Exelent med CK og ble samlingens beste hund sammenlagt. Hurra for Lars og Kompis! Hurra også for Ellen Marie Imseng som førte han i ringen.

Takk til alle dere som gjorde samlingen så trivelig :-)

Reffert fra samlingen finner dere her

En hel haug med avslappa trivelige hunder og folk.

Staslig kar han Tareskogens Argo.


Heidi og Gallokåsen' M-Turmann. Turmann er en hund som er tvers igjennom bare god. Det er forøvrig Heidi også :-)

Ingrid Petrikke, datter av Heidi og Terje bruker Lars sin sønn Ingr som hodepute, og han bruker Kompis.

Dommer Petter Steen bedømmer Tussler. Konstaterer at han har to baller, er trivelig, ser helt grei ut, men mangler noe hannhundpreg. Vil si meg enig med han der. Han har sett likedan ut et helt år nå syns jeg. Og han nærmer seg to år.

Kompis sin datter Kattavikas Blixten til Signe Karin Horntvedt fikk sitt tredje og siste Cert på Utstillingen. Vi gratulerer :-)

To gode gutter på apportprøven, Lars og Kompis.

Samlingens beste hund sammenlagt, apport og utstillin, Bikkjulf's Kompis og Lars Østlie. Gjev premie, det var en lavo. Vi gratulerer.

Helgens største bragd sto Ingrid Petrikke for. Hun førte stødig og sikkert Stakkhaugens Faio til full pott og 30 poeng på jaktprøven. Stor respekt for denne jenta. Det er greit at hunden er en rutinert hund, men han krever en fast hånd, Vi var flere som hadde tårer i øyekroken når vi så henne føre Fajo prikkfritt på vannet. Hvor gammel hun er? 8 år!!!
En ydmyk gratulasjon fra oss :-)