tirsdag 31. august 2010

Bikkjulf's Kompis til NM.

Bikkjulf's Kompis er tatt ut til å representere strihårlaget i NM for stående fuglehunder på Kongsvoll/Hjerkin. Dette skjer på torsdag, Kompis stiller med Steinar som fører, og jeg stiller med nylada fotoapparat og nypussa fjellsko :-)
Følgende vorstehre deltar:

SV Laget
Fia e/f Arne Aalberg
Bikkjulf's Kompis e/f Lars Østlie og Steinar Lund/Steinar Lund
Gressfjellets Albert e/f Dagfinn Fagermo
Reserve Gaundalsdrømmen Era Rolf Gaundal

KV Laget
Sognexpressens ACP Tiara e/f Robert Brenden
Tierbuas Pippi e/f Glenn Olsen
Haugtuns BRC Falco e/f Jon Inge Alstavold
Reserve Kvitnykens ATP Nikita e/f Robert Brenden.

Prøven kan følges "live"' på følgende link:
http://www.gordonsetter.no/index.php?option=com_content&view=article&id=1574:folg-nm-direkte-pa-nett&catid=89:nm-hoyfjell-2010&Itemid=139

Dette er sakset fra  Gordonsetterklubben:
For første gang i historien vil det i år være mulig å følge NM-lag og NM-finale direkte på nett. Lyd og bilder fra fjellet vil bli lagt ut på Gordonsetterklubbens sine NM-sider, slik at alle interesserte kan følge dramatikken i fjellet direkte på sin egen data.- Både under torsdagens NM-lag og under søndagens NM-finale vil vi overføre dommernes redegjørelse etter hvert slipp.
Det vil bli både lyd og bilder fra fjellet, sier kommunikasjonsansvarlig i NM – komiteen Dag Roger Berg.- Vi har prøvd ut systemet tidligere i år, og det fungerer stort sett bra i alle terreng. Å få dramatikken fra fjellet live på egen data blir nok stort for alle som er glad i fuglehundsporten.
Med dette tiltaket løfter gordonsetterklubben NM-arrangementet til nye høyder, sier en optimistisk Dag Roger Berg.
Sverre A

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar