søndag 17. mars 2013

3.VK kval og 3.VK finale til Tareskogens Isi på Ørskogfjellet!


Det er så utrolig gøy å kunne gratulere Geir Sve med dette flotte resultatet!
Lørdag: "Isi fikk sin første VK premie i dag! Først et komplett fuglearbeid hvor dommeren beklageligvis ikke så fugl, deretter ett nytt fuglearbeid uten reis i samme slippet. 3VK og if dommeren en apport med en særdeles pen avlevering. ( vi har forresten aldri appotert rype i fjellet før, tjihi :-)) Finale venter på oss i morgen :-)" (Geir)
Søndag: "3.VK  finale! Isi, Stian og jeg hadde nok en fin dag på Ørskogfjellet. Et litt tungt tredjeslipp vippa oss ned fra andreplass men storfornøyd er vi allikevel  3.VK  kvalik og 3.VK  finale ble helgas resultat :-) " (Geir)

Jeg (Lindis) satt sammen med Siw og fulgte med på den utrolige spennende finalen på nettet. Steinar stakk til fjells og trente hund, men ble oppdatert pr sms. Det gikk med en god del kaffe iløpet av den tiden prøven varte. Isi startet førsteslippet sitt med et fuglearbeide uten reis, og gikk godt. Da resultatene etterhvert tikket inn om fuglearbeider, misbruk av sjanser på fugl, og hunder som ble avsluttet av forskjellige årsaker, økte spenningsnivået i heimen. Men Isi dummet seg ikke ut hverken i andre eller tredje slippet, så gleden var stor når vi fikk konstatert at en 3.VK finale var i boks!

Vi gratulerer så mye til Siw, Geir og Isi!

:-) :-)
Foto: Stian Sve

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar