onsdag 3. juni 2015

Rapport fra Landssamlingen til NVK.

Fredag før pinse pakket hele Kennel Tareskogen seg inn i en bil og dro sørover til Buhol på landssamlingen til NVK. Vi hadde ingen planer om annet enn å være sosiale sammen med gamle og nye vorstehvenner. Men i siste liten ble Tussler påmeldt utstillingen, sånn bare for å ha noe legitimt å gjøre der.
Resultatmessing gikk det vel ikke så bra egentlig. Tussler og bror Argo fikk seg hver sin Verry Good.
Men Tareskogens Jago han fikk 2.pr apport. Hurra for han. Sønnen, Gallokåsen's M-Turmann fikk en hedelig Exelent med CK på utstillingen.Det kunne vi like.
Lars stilte Kompis på apportprøve, og fikk for første gang full pott og 30 poeng. Han har mange 1. premier med 29 poeng, så her brøt han en tradisjon. På Utstillingen fikk han Exelent med CK og ble samlingens beste hund sammenlagt. Hurra for Lars og Kompis! Hurra også for Ellen Marie Imseng som førte han i ringen.

Takk til alle dere som gjorde samlingen så trivelig :-)

Reffert fra samlingen finner dere her

En hel haug med avslappa trivelige hunder og folk.

Staslig kar han Tareskogens Argo.


Heidi og Gallokåsen' M-Turmann. Turmann er en hund som er tvers igjennom bare god. Det er forøvrig Heidi også :-)

Ingrid Petrikke, datter av Heidi og Terje bruker Lars sin sønn Ingr som hodepute, og han bruker Kompis.

Dommer Petter Steen bedømmer Tussler. Konstaterer at han har to baller, er trivelig, ser helt grei ut, men mangler noe hannhundpreg. Vil si meg enig med han der. Han har sett likedan ut et helt år nå syns jeg. Og han nærmer seg to år.

Kompis sin datter Kattavikas Blixten til Signe Karin Horntvedt fikk sitt tredje og siste Cert på Utstillingen. Vi gratulerer :-)

To gode gutter på apportprøven, Lars og Kompis.

Samlingens beste hund sammenlagt, apport og utstillin, Bikkjulf's Kompis og Lars Østlie. Gjev premie, det var en lavo. Vi gratulerer.

Helgens største bragd sto Ingrid Petrikke for. Hun førte stødig og sikkert Stakkhaugens Faio til full pott og 30 poeng på jaktprøven. Stor respekt for denne jenta. Det er greit at hunden er en rutinert hund, men han krever en fast hånd, Vi var flere som hadde tårer i øyekroken når vi så henne føre Fajo prikkfritt på vannet. Hvor gammel hun er? 8 år!!!
En ydmyk gratulasjon fra oss :-)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar